26-åring aktuell som ny BoIS-tränare: ”De har visat intresse”

Trollhättans BoIS betar fortfarande av namn på sin tränarlista.
Ett av dem är 26-årige Albin Sheqiri från Uddevalla.
– Ja, de har visat intresse, bekräftar han.

Sheqiri åkte under den gångna säsongen ur division 4 Bohuslän-Dal med Svane, efter ett kval där man förlorade mot såväl Strömstad som Åsebro.

Samtidigt följer Albin Sheqiri inte med till femman, utan har på senare tid istället hunnit ha två samtal med Trollhättans BoIS, som kommer att spela i fyran under 2020.
– Men just nu pratar jag med många klubbar, även på elitnivå, så det finns inget konkret än. Jag har sagt till BoIS att det kan vara intressant, jag utesluter inget, säger han till TVG-fotboll.

Enligt Sigge Wahman, i BoIS fotbollskommitté, är Sheqiri ett av flera namn på listan. Man har samtidigt ingen superdetaljerad kravspecifikation.
– Han ska vara rak och ha en tydlig bild framför sig, med ett spelsystem som passar oss. Det är inget märkvärdigt egentligen. Den personen finns, men det är inte jättemånga namn tillgängliga för tillfället, säger Wahman.

Redan i tisdags började man också att träna utomhus, vilket kommer att ske två gånger i veckan i tre veckor framöver. Dessa pass leds av Daniel Bergendahl, Niklas Arkemar och Patrik Gustafsson.

Några spelare utifrån kommer också att gästa dessa pass, däribland Gabriel Rolf-Olsson från Skoftebyns juniorlag.

Hur går det med trupparbetet annars?
– Där ligger vi jättebra till: vi känner oss jättenöjda med det vi har. Sedan är det alltid roligt att titta på spelare, så vi kommer att kontakta två eller tre och se om de vill provträna med oss, berättar Sigge Wahman.

(Bild: Bloggaren.se & Svane)