Berg åker till Cypern med landslaget: ”Lite speciellt”

Det svenska P15-landslaget inleder 2020 med en samling på Cypern.
– Det är nog största jag varit med om hittills, säger Melwin Berg, en av de tjugo uttagna spelarna.

Berg lämnade Halvorstorps IS i våras och har redan hunnit göra sig ett namn i IFK Göteborg, där han bland annat blev omnämnd nyligen när akademichefen Jonas Olsson valde ut några av klubbens mest spännande framtidsspelare i en intervju med Aftonbladet.

Då sa Olsson så här:
– En stor fotbollsspelare, men ganska liten fortfarande. Väldigt teknisk, jobbar hårt, skicklig passningsspelare med bra blick. Vänsterfotad.

I somras togs mittfältaren ut till sitt första landslagsuppdrag, och i november var det dags igen – då i sällskap med Trollhättans FK:s Noah Nilsson.

Uppenbarligen gjorde Melwin Berg bra ifrån sig då, med tanke på att han nu ska till Cypern för ett vintercamp mellan 10 och 17 januari.
– Det känns riktigt roligt. Det är nog det största jag varit med om hittills, och lite speciellt att det är på Cypern också, säger han till TVG-fotboll.

Hur tycker du att det har gått under landslagssamlingarna hittills?
– Det har gått bra, men man vet ju inte hur man ligger till när det är två grupper så att man bara ser hälften av de som är där. Det ska bli riktigt kul att komma iväg nu när man lärt känna varandra mer efter de andra samlingarna.

Hela truppen hittar ni här!

(Bild: Privat)