Chockbeskedet: Mehovic tvingas lägga skorna på hyllan

Det blir inget spel för vänersborgaren Kenan Mehovic i Oddevold.
Faktum är att karriären ser ut att vara över efter att han fått ett mycket oväntat läkarbesked.
”Jag är fortfarande i chock och tårarna har varit många”, skriver han på Instagram.

25-årige Mehovic har under flera säsonger varit en av lokalfotbollens mest framträdande spelare. Genombrottet kom i moderklubben Vänersborgs FK, och mittfältaren har därefter representerat föreningar som FC Trollhättan och Gauthiod, men även Norrby i superettan.

I november skrev TVG-fotboll om intresset från nya IF Karlstad Fotboll i division 1, innan Kenan Mehovic så småningom blev klar för Oddevold. Men där blir det, som sagt, ingen fortsättning.

Mehovic skriver själv på Instagram:

”I torsdags så kom det tyngsta beskedet jag fått i mitt liv. Jag åkte in för en titthålsoperation och rensning av menisk men det visade sig vara mycket värre än det. Jag fick beskedet att jag troligtvis aldrig mer kommer kunna spela fotboll om jag vill behålla mitt ben/knä i framtiden.”

I inlägget tackar han Oddevold för klubbens förståelse i samband med den tragiska händelsen, och fortsätter:

”Nu börjar en jobbig period med rehab och mer operationer så jag ska försöka jobba hårt och vara ödmjuk för att klara detta också. Vart livet tar vägen får vi se men att gå ut på den där gräsmattan och spela och visa upp min talang är något jag troligtvis aldrig kommer få göra igen, och ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar det redan.”

TVG-fotboll har försökt nå Kenan Mehovic, men utan framgång.

(Bild: Bibbi Dahlström)