Eriksson nära återkomst till IFK Göteborg

Sebastian Eriksson tränar med IFK Göteborg igen efter flytten hem från Grekland.
Och det verkar även kunna bli allsvenskt spel med klubben.
– Det är hyfsat nära tillhands, säger han till Göteborgs-Posten.

Det är ungefär en vecka sedan Panetolikos meddelade, via sin officiella webbplats, att man gått skilda vägar med Eriksson. Då handlade det framförallt om Åsebrosonens ljumskproblem samt det faktum att han och sambon snart ska bli föräldrar.

Nu är han tillbaka i Göteborg och tränar även med IFK:s sjukgymnast Fredrik Larsson, ursprungligen från Trollhättan.
– Jag spelade lite för länge med smärta och till slut gick det inte längre. Nu har jag fått vila i snart fyra månader och äntligen börjar det ge med sig och jag är på väg tillbaka, säger han till gp.se.

Han förklarar beslutet att återvända till Sverige så här:
– Jag har haft en turbulent period och känner att för den lille bebisen så vill jag bo i Sverige igen. Jag är i det stadiet att jag inte tänker på mig själv längre utan nu tänker jag på vad som komma skall.

Då är det förstås sannolikt att det blir spel i ”Blåvitt” framöver.
– Det återstår att se, men det är hyfsat nära tillhands, säger han till gp.se.

(Bild: Panetolikos)