FCT nobbar provspelare – ställer in siktet på lokal mittfältare?

FC Trollhättan nobbar Otto Sahlén – men jakten på nyförvärv går vidare.
– Vi för diskussioner med en annan spelare, bekräftar tränaren William Lundin, med bara timmar kvar tills det svenska övergångsfönstret stänger.

I samband med lördagens träning på Stavrelunds IP dök Sahlén (bilden) – med ett förflutet i IFK Göteborg och Örgryte, samt som collegespelare i USA – upp iklädd FCT-mundering. Han fick också chansen att demonstrera sina kvalitéer under måndagens pass.

Men det blev samtidigt 23-åringens sista framträdande i Trollhättan.
– Vi kommer inte att gå vidare. Eller jag ska säga så här: det är 13 timmar kvar på fönstret och man ska aldrig säga aldrig, men han kommer inte att vara med på träningen idag, konstaterar William Lundin.

Anledningen? Den är tydlig:
– Vi för diskussioner med en annan spelare helt enkelt, och vi har en ekonomi att förhålla oss till. Vi tror att vi kan komma i hamn där.

Enligt uppgifter till TVG-fotboll rör det sig sannolikt om den 18-årige mittfältaren Liam Öhrberg, som nyligen lämnade AIK. Han har Trollhättans FK som moderklubb, men har tidigare även representerat Vänersborgs FK.

Daniel Lennartsson i FCT:s fotbollskommitté vill inte bekräfta de uppgifterna, men erkänner att man varit i kontakt med spelaren.
– Vi har hört oss för, ja, säger han.

(Bild: Martin Ahlin)