Förkylningar stör FCT-lägret inför matchen mot Norrby

Efter fyra raka kryss jagar FC Trollhättan en seger borta mot Norrby på fredagen.
– Vi ska försöka göra 90 minuter som är bra, säger tränaren William Lundin.

Det är bekant mark som gäller för Lundin. Borås Arena har han besökt vid många tillfällen, bland annat som ung spelare i IFK Göteborg.
– Då visste vi om att planen var stor, för Elfsborg var alltid bra på att utnyttja det. Nu är det Norrby som väntar, men det är ändå speciellt att spela där, konstaterar han.

FCT kommer till mötet med 2-2 mot Tvååker i ryggen. Enligt William Lundin var spelet väldigt bra då under åtminstone en timme.
– Däremot lär vi oss gång på gång att när vi inte gör det vi sagt så åker vi på baklängesmål och blir straffade. Nu ska vi försöka göra 90 minuter som är bra, då tror jag att vi har goda chanser att vinna.

Dessutom lutar han sig mot följande faktum:
– Det som vi försökt korrigera under försäsongen har blivit bra matchen efter. Ju närmare vi kommer seriepremiären, desto mer hoppas vi knyta ihop säcken. Vi siktar på att få med oss allting, för då är vi bra alltså, säger Lundin.

Samtidigt har förutsättningarna inte varit de allra bästa inför matchen mot superettanlaget. Då handlar det inte om skador, utan förkylningar.

Bland annat är det osäkert om – och hur mycket – Anders Mogren kan spela. Dessutom är även Casper Ericsson, Albinot Rexhepi och Alexander Leksell drabbade.
– Vi har haft lite sjukdomar som spökat och fortfarande gör det. Det kan ju bli så efter lägret, i kombination med årstiden. Jag brukar oftast meddela startelvan dagen före match annars, men den här gången har jag bara tagit ut en trupp.

(Bild: Tommi Nyman)