Förre VFK-mittfältaren klar för seriekonkurrent

Tidigare i vintras lämnade han Vänersborgs FK.
Nu är Andrew Palumbo klar för seriekollegan Grebbestad.
– Jag har spelat mot dem många gånger och när chansen dök upp så tog jag den, säger han.

Den USA-födde engelsmannen kom till Sverige redan under sommaren 2015, då för spel med Vara SK. Därefter fortsatte Palumbo till Skövde AIK, bara för att tillbringa de senaste två säsongerna hos VFK.

Och i Sverige blir han kvar.
– Jag gillar verkligen att spela fotboll här, människorna är vänliga och det känns faktiskt som ett sorts hem nu, berättar mittfältaren.

Andrew Palumbo var en av fyra provspelare när Grebbestad förlorade med hela 1-5 mot division 2-konkurrenten Stenungsund på lördagen. Efter slutsignalen skrev han sedan på för klubben, som ifjol åkte ur ettan.
– Jag har spelat mot dem många gånger och var intresserad redan på förhand. När chansen dök upp så tog jag den. Jag är väldigt glad och spänd. Jag tror att vi kommer få ett fantastiskt lag och utmana om uppflyttning.

Hur kommer det bli att spela mot din förra klubb, VFK?
– Det kommer kännas konstigt såklart, men jag laddar för varje match på samma sätt och vill vinna, så jag kommer säkert inte tänka på det förrän matchen är slut, säger Palumbo.

(Bild: Grebbestads IF)