Heinulf stannar i LFK – oklar framtid för Pettersson

Moa Heinulf hade anbud från allsvenskan, men blir kvar i elitettan.
För Ida Pettersson är dock den framtida serietillhörigheten oklar, enligt TTELA.
– Jag har ett par erbjudanden att välja mellan, säger hon till tidningen.

Lidköpings FK meddelade på söndagen att man förlängt sitt avtal med mittbacken Heinulf (bilden till höger), som var helt ordinarie i klubbens försvar under den gångna säsongen.

Trots en rent resultatmässigt mer blygsam säsong för LFK jämfört med 2018 har hon också attraherat viss uppmärksamhet från flera allsvenska klubbar.
– Det är klart att man blev intresserad när de hörde av sig, men det kom det aldrig något konkret erbjudande och jag tror att jag kommer utvecklas mycket av att få ett år till i elitettan. Om jag tar klivet upp i allsvenskan vill jag vara så redo som jag kan, säger Moa Heinulf till TTELA.

För Ida Pettersson (till vänster), med Trollhättans BoIS som moderklubb, återstår det däremot att se vilket fotbollsäventyr som väntar härnäst.

Hon åkte i år ur allsvenskan med Kungsbacka DFF.
– Jag vill ju satsa mot toppen, så jag letar efter den bästa möjligheten. Jag har ett par erbjudanden att välja mellan, säger hon till tidningen, och erkänner att hon hellre hade spelat på mittfältet än som vänsterback, vilket varit fallet under den senaste säsongen.

(Bilder: Kungsbacka DFF & Lidköpings FK)