Ingen fortsättning för Taher i VIF – tränar med två olika klubbar

Det blir ingen fortsättning i Vänersborgs IF för Moussa Taher.
Och i veckan tränar han därför med två olika klubbar.
– Jag är öppen för förslag, konstaterar han.

På två starter och nio inhopp lyckades 22-årige Taher samla ihop till fyra mål i division 2 under den gångna säsongen. När den sedan var slut så gick den förre ungdomslandslagsspelaren för Libanon skilda vägar med VIF.

Vad som väntar härnäst? Det vet inte Moussa Taher, men däremot har han redan tränat en gång med Skoftebyns IF – där han även har ett förflutet – och ska dessutom göra det senare idag.

På lördag väntar sedan ett pass med Ahlafors IF, nykomling i tvåan.
– Därefter får vi se vad som händer. Jag är lite osäker på vad det blir för beslut i slutändan, men först ska jag träna med båda och känna på dem, berättar Taher för TVG-fotboll.

Om sin fjolårssäsong säger han så här:
– Det är tråkigt, men jag vet inte vad som hänt med mig. Jag har varit småskadad i två år kan man säga, både här och där. Nu hoppas jag på en nystart, jag känner mig starkare som fotbollsspelare och har mycket i mig.

Lårproblemen är, enligt Moussa Taher, ett minne blott och hans förhoppning är att kunna hålla sig kvar på en hygglig nivå.
– Egentligen vill jag inte gå neråt i systemet, men jag tror samtidigt inte att det är så stor skillnad på division 3 och 2. För mig handlar det främst om att göra en hel säsong och kunna utvecklas så mycket som möjligt.

(Bilder: Bloggaren.se & Vänersborgs IF)