Kanadensare i träning med Vänersborgs IF

Vänersborgs IF siktar på att förstärka försvaret.
Samtidigt har man även haft kanadensaren Connor MacMillan i träning.
– Men både när det gäller mittfältare och forwards har vi det ju välbeställt, säger Ulf Guldbrandsen i herrsektionen.

VIF har hunnit spela två träningsmatcher under de senaste dagarna – först 2-2 mot Trollhättans BoIS och sedan 2-1 igår mot Trollhättans FK. Många spelare har luftats i samband med de här 90-minutrarna, men än är division 2-lagets trupp inte satt.

Och trots att det finns ett behov att stärka upp den defensiva linjen så har man tills vidare tackat nej till Trollhättan Syrianskas allroundkunnige mittback Isaac Gadaan.
– Han har färdigheter och fysik, men han fick beskedet i måndags att vi avvaktar och ser vad som händer framöver, säger Ulf Guldbrandsen.

Vänersborgs IF har även haft kontakt med FCT-duon Tom Abrahamsson och Adam Sävhage, som nyligen kom hem från en långresa tillsammans.
– Det är nog fler som är ute efter deras signaturer, men naturligtvis är både Adam och Tom intressanta. Det är ju duktiga och seriösa idrottskillar, konstaterar Guldbrandsen och säger vidare att man jobbar brett med namn för att ha ”flera alternativ att välja på”.

Under mötet med TFK så befann sig också den kanadensiske mittfältare Connor MacMillan i publiken. Han representerade ifjol Skoftebyns IF och är för tillfället klubblös.
– I dagsläget vet jag att han har varit och tränat med oss, men det är allt. Det finns ju ett begränsat utrymme på de positioner där han spelar, säger Ulf Guldbrandsen.

(Bild: Bibbi Dahlström)