Klart med nyförvärv sju och åtta i LNIK – även TFF värvar

I november sa Lödöse Nygårds tränare Nichlas Stranne att laget hade ”ett tiotal” spelare på ingång.
Helt fel ute var han bevisligen inte.
Nu är ju nyförvärv nummer sju och åtta i hamn.

Det är på Instagram det händer i LNIK-herrarnas fall. I helgen har två nya namn hunnit presenteras där, och det handlar om följande spelare:

Markus Mitteli (i mitten på bilden), 18, som senaste säsongen tillhörde Vänersborgs FK:s U19-lag. Han satt för övrigt också på bänken när föreningens A-lag derbyspelade mot VIF förra våren.

Viktor Bergesen (till höger), 21, som kommer från division 6-kollegan Alvhem. Där gjorde han ifjol åtta matcher, och det mest anmärkningsvärda i statistiken är att det även blev fyra gula kort.

(Bild: Lödöse Nygård IK)

***
Trollhättans FF fortsätter också att fylla sin trupp med intressanta namn. Det senaste tillskottet är den 17-årige försvararen Linus Johansson, som under 2019 tillhörde FC Trollhättan U17-lag.
– Trots sin unga ålder är det en kille som spelar väldigt moget. Det är en väl skolad ytterback med fina fötter, och som kämpar riktigt hårt. Det tog inte många träningar för att se att Linus definitivt är mogen för seniorfotboll, och håller han sig skadefri så är det en spelare som kommer att bli viktig för oss i år och även i framtiden, säger tränaren Gabriel Andersson till TFF:s webbplats.