Nobbar serierivalen: ”Har ingen anledning att lämna Skoftebyn”

Seriekollegan Rössö rycker i Anna Larsson.
– Men det finns ingen anledning för mig att lämna Skoftebyn, om nu fotboll blir aktuellt, säger mittfältaren som kan komma att missa hela nästa säsong.

När TVG-fotboll får tag på Larsson så befinner hon sig ”i Honduras och dyker”, efter att ha lämnat Nysätra mitt under höstsäsongen och pausat sina läkarstudier.

För Skoftebyn var det en kännbar förlust, och det är som sagt oklart hur länge dalsländskan blir borta.
– Jag kommer hem i slutet av december men lämnar landet lika snabbt för att åka till alperna där jag ska ”säsonga” och plugga franska, säger Anna Larsson och berättar att hon därefter kommer att genomföra sitt så kallade exjobb, eventuellt utomlands.
– Men om det blir i Sverige så skulle jag kunna spela under höstsäsongen i alla fall.

Det är många ”om” och ”kanske”, men däremot blev det direkt ett ”nej, tack” när årets tabelltvåa i division 1, Rössö, nyligen hörde av sig.
– Det är jätteroligt att klubbar hör av sig, men för mig finns det ingen anledning att lämna Skoftebyn, om fotboll nu blir aktuellt. Jag ser för tillfället inget som kan få mig att byta till Rössö, helt enkelt.

Hur var förresten den senaste säsongen för din del?
– 2019 hade sina ”ups and downs” och det var inte alls lätt att lämna i slutet av augusti när jag åkte, men på det stora hela är jag nöjd. Vi var ett grymt härligt gäng som gjorde fotbollen väldigt rolig och det var också första gången på många år som jag fick göra lite mål igen, så det var kul, säger 25-åriga Larsson.

(Bild: Bloggaren.se)