Lämnade i somras – men nu är anfallaren tillbaka i TFF

I somras lämnade han Trollhättans FF.
Men redan nu är anfallaren Nuuh Hasani Mohamud tillbaka i klubben.
– Han gillar vår vision om att kunna vara med och slåss om topplaceringarna, säger tränaren Gabriel Andersson.

Med sina fem mål var Hasani Mohamud lagets främste målskytt under den gångna division 6-säsongen, trots att han bytte till fyran och IFK Trollhättan i början av augusti.

Det blev dock bara en ytterst temporär sejour.
– Nuuh kommer tillbaka främst för att vi har något intressant på gång. Det är en väldigt ambitiös spelare som gärna lägger ner den där extra tiden efter träningar, konstaterar Gabriel Andersson som ser stora fördelar med att ha 25-åringen i truppen:
– Med Nuuh får vi framförallt tyngd därframme och en notorisk målskytt. Han ska helst spela som nummer nio, där han kan göra det han är bäst på: ta in bollen och vända upp. Han går också att flytta ner till både nummer 10 och som central mittfältare. Det ska bli väldigt spännande att se hur han och Fadi Aho fungerar ihop.

Fler nyförvärv lär också komma för TFF:s del.
– Läget ser bra ut. Vi har jobbat hårt under hösten: dels med att få allt klart med den nya föreningen, dels med att sätta truppen till kommande säsong. Det rör sig om ett antal spelare som kommer kunna gå in och ta startplatser. Samtidigt har vi pratat med de spelare där det funnits intresse från annat håll, och det verkar som att vi får behålla dem, säger Andersson.

(Bild: Ali Nahoor/Nahoor Photography)