Mittfältare och anfallare klara för Halvorstorp

Det har varit relativt tyst om Halvorstorp i vinter.
Men nu kan man presentera två nyförvärv: Felix Korshavn och Lukas Hjelm.
– Det viktigaste är att det är bra personer, och det verkar det vara, säger tränaren Henrik Ohlson.

När februari är på väg att övergå i mars så presenterar det nyblivna division 5-laget alltså sina första ”riktiga” förstärkningar inför kommande säsong.

20-årige Felix Korshavn är den med flest A-lagsmatcher av de två. Han kommer närmast från moderklubben Trollhättans FK, där det blev elva insatser och ett mål ifjol.
– Jag känner att jag vill ha mer speltid och hitta glädjen igen. På det sättet hoppas jag kunna utvecklas, säger anfallaren.

I hans fall stod valet mellan IFK Trollhättan och Halvorstorp, efter att ha tränat med båda klubbarna.
– Det var ganska enkelt till slut. Jag känner att jag kommer ha en roligare säsong i Halvorstorp med tanke på att jag känner många där. Det är sköna gubbar och ett bra lag, säger Korshavn som har en startplats som målsättning.

Ny på Halvorstorps IP är också 19-årige mittfältaren Lukas Hjelm, från Skoftebyn. Där utsågs han bland annat till ”årets ungdomsspelare” för några säsonger sedan.
– Jag har ingen koll på honom sedan tidigare, men det är en bra skolad spelare som känns bolltrygg och löpstark. Det är riktigt kul att både han och Felix kommer till oss, vi kommer få nytta av dem, säger Henrik Ohlson.

(Bild: Halvorstorps IS)