Nu har Hasan gjort klart med ny klubb: ”Känns otroligt skönt”

Målvakten Ali Hasan fortsätter sin fotbollsresa i IK Oddevold, som han tränat med under en längre tid.
– En så stark vinnarmentalitet som finns här har ingen annan klubb i serien, konstaterar han för TVG-fotboll.

Det har blivit några olika mellanstopp för 24-årige Hasan sedan 2017, då han återvände i spel efter en korsbandsskada.

2018 tillbringades med Trollhättans BoIS i trean, varpå han året efter gick upp en division via flytten till Vänersborgs FK. Och i tvåan blir Ali Hasan kvar efter att ha signerat ett avtal med Oddevold.
– Det känns otroligt skönt att skriva på med en anrik klubb som Oddevold. Det är en härlig känsla och en väldigt taggad Ali, säger han.

Varför blev det Oddevold?
– Det är en proffsig klubb som har höga ambitioner och det passar perfekt för mig. Jag älskar proffsighet och vinnarkultur! En så stark vinnarmentalitet som finns här har ingen annan klubb i serien. Sedan blev jag extra taggad att skriva på tack vare den energi och vilja som Rikard (Nilsson, huvudtränaren) och Robin (Rundström, assisterande) har.

Hasan är för tillfället den ende seniormålvakten i klubbens trupp, men om det fortsätter att vara så även framöver återstår att se.

Han säger i alla fall så här om sina förhoppningar inför säsongen:
– Jag vill bidra genom att hjälpa laget på alla sätt, sedan är det självklart så att jag vill spela så mycket som möjligt. Jag känner mig i alla fall stabil och stark just nu, så det är skönt.

(Bild: Tomas Andersson)