Nu har Taher gjort sitt val: ”Finns många mål i den kroppen”

Moussa Taher är tillbaka på Nysätra IP.
– Det finns många mål i den kroppen, säger Skoftebyns tränare Andreas Wingård.

Anfallaren Taher kom till Skoftebyn 2015 och stannade i två säsonger, som båda blev mycket framgångsrika. Ja, för laget alltså – man vann först division 3 och slutade sedan på tredje plats i tvåan.

För Moussa Taher var däremot den perioden fylld av skador, och totalt blev det ”bara” fyra starter samt 16 inhopp. Därefter har dubbla sejourer i Vänersborgs IF följt, samt en vända i Vänersborgs FK.

Och nu är han alltså tillbaka i Trollhättans södra delar.
– Det är klart att för oss är det en spelare med spetsegenskaper, och om vi kan hålla Moussa skadefri och använda honom på rätt sätt så finns det många mål i den kroppen, säger Andreas Wingård.

(Boka här!)

Som TVG-fotboll tidigare berättat hann Taher även träna med division 2-klubben Ahlafors innan han gjorde klart med Skoftebyn.

I och med anfallarens ankomst består division 3-gängets A-lagstrupp nu av 16 utespelare samt en seniormålvakt.
– Det hade inte gjort ont med en målvakt till, inte minst med tanke på Felix (Nordenfors) skadehistorik och nu när han spelar futsal hela försäsongen. Sedan är samtidigt våra unga killar jätteduktiga och kommer absolut få chansen.

På önskelistan finns också en central mittfältare.
– Ja, det hade inte heller gjort jätteont att få in någon där. Vi tappade ändå tre innermittfältare under frimånaden i Miljan (Nacic, Vänersborgs FK), ”Wille” (William Jensen, Vänersborgs IF) och David (Svensson, Gauthiod), konstaterar Wingård.

(Bild: Vänersborgs IF & Bloggaren.se)