Ny Rexhepi testar med FCT: ”Såg fina aktioner offensivt”

En Rexhepi ut, en annan in?
Ja, det kan bli så för FC Trollhättan, som just nu har provspelaren Ardian Rexhepi på besök.
– Jag vill vara i en klubb där det satsas mot att vinna division 1, säger han till TTELA.

TVG-fotboll kunde för en tid sedan berätta att FCT-dörren är helt stängd för Albinot Rexhepi, fjolårets främste målskytt som hittills tackat nej till klubbens olika kontraktsförslag.

FCT söker därför fortsatt anfallare, men när det gäller Ardian Rexhepi – som senast var hos seriekonkurrenten Tvååker – är det snarare en wingbackplats som är aktuell.
– Vi har inte så många yttrar, särskilt inte av den typen som är bra i en-mot-en-situationer. Den här träningen (på måndagen) var det mycket försvarstema och det är något han behöver bli bättre på, men vi såg ändå fina aktioner offensivt. Vi får se hur vi gör efter de här träningarna, säger tränaren William Lundin till TTELA, som var först med att skriva om Rexhepis gästspel.

26-åringen har gjort några inhopp i allsvenskan med Halmstads BK, men även spelat i superettan med såväl Varbergs BoIS som Ängelholms FF.

Det står också klart att han inte kommer att bli kvar i Tvååker.
– Det har blivit så. Jag kände att de inte riktigt ville göra någon satsning, och då vill jag hellre vara i en klubb där det satsas mot att vinna division 1.

Mer FCT: Simon Johansson, mittbacken från Valbo FF som provtränat på sistone, kommer inte att bli en permanent del av truppen. Däremot är Fred Berglin, senast i IFK Göteborg, kvar och kör. Även det rapporterar TTELA.

(Bild: Bloggaren.se)