Skoftebyn tackar nej till provspelande back

Isaac Gadaan gjorde 60 minuter som mittback för Skoftebyn i helgen.
– Men vi meddelade honom efter matchen att det tyvärr inte blir någon fortsättning för oss, säger tränaren Andreas Wingård.

Under hela förra veckan var Gadaan, som tillhör Trollhättan Syrianska i division 5, hos Skoftebyn för att visa sina kvalitéer i en ny miljö. Han fick, som sagt, också chansen i mötet med Vårgårda, som slutade 0-3.

Det blir dock ingen övergång just nu.
– Jag tycker att det verkar vara en riktigt härlig kille som är full av energi, och det är en duktig fotbollsspelare med imponerande fysik, säger Wingård och fortsätter:
– Dock känner vi att vi i nuläget redan har fullgoda alternativ i truppen och då blir det inte rättvist mot någon att plocka in ytterligare en spelare på den positionen.

Samtidigt bjöd just Vårgårda-matchen på två andra positiva besked. Mittfältsduon Hampus Ekström och Martin Lundgren – som hittills inte vågat sajna upp sig fullt inför den kommande säsongen – var nämligen med och spelade.
– Självklart är det glädjande. Det är två killar med hjärtat i Skoftebyn, och de är duktiga och mångsidiga fotbollspelare. Sedan har båda två en situation med skola och arbete som gör att ett stort pusslande krävs, men jag hoppas att alla bitar ska falla på plats, säger Andreas Wingård.

(Bild: Tommi Nyman)