Trollhättans IF värvar back med division 2-erfarenhet

Den 19-årige försvararen Gabriel Elouni byter VIF mot TIF.
– Man har endast fått positiva vibbar runt hela klubben och laget, säger han till Trollhättans IF:s webbplats.

Fem starter och två inhopp blev det för Elouni i division 2 under den gångna säsongen, och TIF konstaterar att det är en ambitiös spelare med ”en stark vilja att hela tiden bli bättre” som man fått in.

Backen gjorde några pass med laget redan ifjol, men tar först nu steget över till Skogshöjden och femman.
– Jag var här förra vintern faktiskt och körde några träningar för att hålla igång under frimånaden, och jag blev sjukt imponerad över den kvalité och det driv som Visar (Gerbeshi, tränaren) har under träningarna. Det var en stor del till att jag valde att komma till TIF, berättar han på föreningens hemsida.

Elouni säger också så här om sina styrkor:
– Jag skulle nog säga att min speluppfattning och mitt tillslag på bollen är de saker som jag själv tycker jag har någorlunda koll på. Sedan får vi se – förhoppningsvis kommer egenskaperna jag besitter hjälpa laget att nå de framgångar och mål vi har inför kommande säsong.

TIF slutade i år på åttonde plats i division 5 Västra.

(Bild: Martin Ahlin & Vänersborgs IF)