VFK-anfallare och FCT-ytter klara för spel i Oddevold

Albrim Demalijaj lämnade Vänersborgs FK, men blir kvar i division 2.
Där kommer han att representera Oddevold.
– De har en ambition att vinna, och det är lite det som lockar, säger han till TVG-fotboll.

Klar för klubben är även Emil Niklasson, senast i FC Trollhättan.

16 mål blev det för Lidköpingsbon Demalijaj (till vänster på bilden) i VFK under den gångna säsongen, men när de båda parterna sedan satte sig vid förhandlingsbordet så lyckades man inte nå en lösning som båda var nöjda med.

Istället värvade VFK in Albin Broberg (Mellerud), och för Albrim Demalijaj har den senaste tiden handlat om att hitta en ny klubb.

Nu är, alltså, även det sökandet över.
– När det inte blev Vänersborgs FK så ringde Rikard (Nilsson, tränaren) mig, honom känner jag ju sedan tidigare. Sedan fick jag ett väldigt bra intryck av klubben och de som jobbar där. Det är en anrik förening med ambitioner, säger Demalijaj.

Där återser han även Jacob Berg, ny från Gauthiod, som han kan komma att bilda ett fruktat partnerskap med.
– Jacob är en smart spelare som jag trivs med. Tyvärr fick vi kort tid tillsammans senast, men vi kände redan då att vi kompletterade varandra bra i och med att vi har lite olika spelstilar.

Enligt TVG-fotbolls källor hörde sig några andra division 2-klubbar för kring Albrim Demalijajs situation, däribland Grebbestad. Men Oddevold lockade mest.
– Efter att jag träffade dem så kändes allt rätt. Vi får se hur det går, men jag är grymt sugen på att komma igång i alla fall, säger han.

Och Demalijaj får, som sagt, sällskap av Emil Niklasson (till höger), som nu beger sig hemåt igen efter två säsonger i FC Trollhättan.

I år blev det elva starter och nio inhopp för dalslänningen i division 1.

(Bild: IK Oddevold)