Tvgfotboll.com

Förmedla fotboll på bilder

posters barn

Att förmedla fotboll i stillbilder är en konst utöver det vanliga. Måste fånga ögonblicket på en tusendels sekund för att få den perfekta känslan och upplevelsen vid ett mål. Kan vara spelarens reaktion när bollen passerar mållinjen eller bara när själva bollen passerar linjen.

Allt detta kan i sig utgöra den perfekta bilden och förmedla en känsla som man kommer att minnas i årtionden. Att sedan trycka dessa på posters kan då glädja många och ge fantastiska minnen. Vem förknippar inte ett avgörande mål i stort mästerskap med en viss spelare.

Ett bra exempel är Maradona och den berömda handen ”guds hand”. Att ha den bilden på en posters inramad på väggen är ett oförglömligt minne.

Vi har nu tillverkat en serie med fotbolls posters med sevärda minnen från de stora mästerskapen med de kändaste ”lirarna”. Men vi har även barn posters med fotbollsmotiv som gör sig riktigt bra i barnrummet!

Då kan man konstatera att fotboll inte alltid är bäst på TV i direktsändning där de direkta minnena suddas ut ganska snabbt, men med en perfekt posters påminns man exakt om den situationen och minnena förstärks med vad prestationen verkligen var värd.